Voedingssupplementen

Belangrijke bouwstoffen en voedingssupplementen kopen? Bij Detoxen.eu bieden wij alleen de meest essentiële vitamine en voedingssupplementen aan die het lichaam nodig heeft. 

Voedingssupplementen zijn producten in de vorm van pillen, poeders, druppels, capsules of drankjes en bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Ze bevatten vitamines...

Belangrijke bouwstoffen en voedingssupplementen kopen? Bij Detoxen.eu bieden wij alleen de meest essentiële vitamine en voedingssupplementen aan die het lichaam nodig heeft. 

Voedingssupplementen zijn producten in de vorm van pillen, poeders, druppels, capsules of drankjes en bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Ze bevatten vitamines, mineralen of bioactieve stoffen, zowel apart, zoals in een vitamine C, B12, of als combinatie, zoals in een multivitaminen. 

Deze synthetische of geïsoleerde vitamines, mineralen of bioactieve stoffen hebben dezelfde werking als de vitamines en mineralen die van natuur in eten en drinken zitten. Wel neemt het lichaam de voedingsstoffen in pillen en supplementen gemakkelijker op dan de voedingsstoffen in eten. Ook heeft Detoxen.eu naturulijke vitamine en supplementen, zoals AOV vitamaine C en Glyconatura essentiele suikers.

Naast de belangrijke vitamine B12 en hoge kwaliteit vitamine C hebben wij ook de gepatenteerde Laminie en essentiële suikers die het lichaam tegenwoordig mist en hard nodig heeft.  

Meer

Voedingssupplementen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Celzouten

  Wat zijn dr schussler celzouten? 

  Adler Pharma celzouten naar de originele receptuur van Dr. Schüssler. Celzouten van Schüssler zijn lichaamseigen mineralen die normaal bij iedereen aanwezig zijn in het lichaam. Deze celzouten zijn essentieel voor de goede werking van o.a. de stofwisseling, cel comunnicatie en de goede werking van het hele lichaam. Dr. W. Schüssler (1821-1898) heeft in theorie en praktijk de eerste 12 belangrijke celzouten en hun essentiële functies voor het lichaam ontdekt.De toepassing van deze minerale celzouten is heel effectief en overzichtelijk. U kunt zelfstandig de algemene conditie en vitaliteit versterken door aan te vullen wat u mist. Celzouten zijn mineralen en kunnen naast reguliere of alternatieve medicatie worden toegepast. Celzouten ondersteunen de werking van het hele lichaam.

  Celzouten glutenvrij en zonder magnesiumstearaat

  Er zijn producenten van schussler celzouten die tarwezetmeel gebruiken, maar Adler Pharma gebruikt aardappelzetmeel, wat glutenovergevoelige gebruikers ten goede komt. 

  Ook wordt er wel gebruik gemaakt van magnesiumstearaat als bindmiddel, maar wat de celzouten betreft heeft magnesiumstearaat als bindmiddel het nadeel dat het water aan zich bindt. Water is nu juist het medium dat nodig is voor de verdeling van de ionen in de celzouttabletten. Adler Pharma gebruikt Calciumbehenaat.

  De celzouttabletten van Adler Pharma zijn Energetisch van een hoogwaardige kwaliteit.

  Celzouten van Dr. Schlüssler zal uw leven weer meer balans en kracht geven.

 • Glyconutriënts

  Glyconutriënten zijn essentiële suikers die het lichaam hard nodig heeft en niet goed functioneerd zonder deze belangrijke suikers.

  Glyconutriënten zijn essentiële suikers die het lichaam hard nodig heeft en niet goed functioneerd zonder deze belangrijke suikers.

  Glyconutriёnten zijn suikers (koolhydraten) die door het menselijk lichaam worden gebruikt voor de synthese van glycoconjugaten, moleculen die noodzakelijk zijn voor vele lichaamsfuncties en -systemen. Ze worden “essentieel” genoemd, omdat het lichaam deze suikers moeilijk zelf aan kan maken en het dus “essentieel” is om ze via de voeding binnen te krijgen.

  Als we het hebben over suiker, dan bedoelen we meestal kristalsuiker of glucose. Dit goedje is, als je het in grote hoeveelheden binnenkrijgt, in staat onze gezondheid te ondermijnen. Toch is glucose één van de negen essentiële suikers die we via de voeding binnen moeten zien te krijgen. Essentiële suikers zijn meer dan noodzakelijk voor het functioneren van ons lichaam. We hebben essentiële suikers nodig voor de vorming van glycoproteïnen en die hebben dan weer een functie binnen het immuunsysteem en bij de vorming van lichaamsstructuren (denk bijvoorbeeld aan botten en kraakbeen). 
   

  Bronnen van deze essentiele suikers in hoge hoeveelheid zijn oa. de aloe vera plant, arabinogalactanen van de larixboom, plantharsen van de Anogeissus latifolia, gom tragacanth van de Astragalus Gummifer en de Undaria Pinnatifida (Wakame), een bruin zeewier. Verder komen deze suiker ook nog voor in bijvoorbeeld: paddestoelen en bepaalde zaden bevatten fucose, rogge, gerst en gist bevatten xylose en broccoli, kool en zaden bevatten mannose. Maar de hoeveelheden zijn vaak laag door de overteelt. 

  Glyconutrients zijn suikers die we nodig hebben voor onze cellen. Voor optimale gezondheid is het nodig alle glyconutrients (ook essentiële suikers genoemd) voldoende binnen te krijgen.

  Glyconutrients kunnen door het lichaam gemaakt worden. Het zijn ‘essentiële suikers’ voor het lichaam, maar glyconutrients zijn niet te verwarren met de Essentiële aminozuren kunnen we niet zelf maken. Essentiële aminozuren moeten uit de voeding komen, anders worden we ziek. Glyconutrients zijn in die zin niet ‘essentieel’ voor het lichaam. Toch kan het veel voordelen bieden om te zorgen dat er genoeg glyconutrients gegeten worden. Indien er geen glyconutrients in de voeding zitten, en het lichaam alles zelf moet aanmaken, is dat belastend voor het lichaam. Bovendien kan het lichaam niet altijd in zijn eentje genoeg glyconutrients aanmaken. Vooral bij chronische darmklachten en andere problemen met de gezondheid is van groot belang het lichaam te ondersteunen met voeding. Door gezonde voeding te eten waar van nature veel glyconutrients in zitten heeft het lichaam makkelijk toegang tot wat het nodig heeft.

  Een kleine hoeveelheid van deze Essentiële Suikers, of het gebrek eraan, kan al vergaande gevolgen hebben. Kijk op deze site naar onze supplementen om dit belangrijke stuk voeding aan te vullen.

  In onze essentiele suikers voedingsupplementen zit o.a.

  1. Mannose
  2. Glucose
  3. Galactose
  4. Xylose
  5. Fucose
  6. N-acetyl glucosamine
  7. N-Acetyl galactosamine
  8. N-acetyl-neuraminezuur
   
  + 9. Aloë Vera gel extract ( Very rich in acemannan)
  + L-Glutamine
  + Zinc
 • Koraal Calsium

  Koraal Calcium Poeder kopen?  Dit kan binnenkort bij Detoxen.eu

  Onze Japanse Fossiel Koraal bevat meer dan 70 mineralen sporenelementen.

  Koraal Calcium bevat een alkalische vorm van Calcium dat een gezonde zuur/base evenwicht ondersteunt. Daarnaast, bevat Koraal Calcium een aantal sporenelementen die een rol spelen bij de opbouw van gezonde botten en tanden, en het onder-steunen van de stofwisseling (enzymatische activiteit). Vitamine D-3 is toegevoegd voor een betere opname van Calcium in het lichaam. 

  Koraal Calcium is niet geoogst van levende koraalriffen, maar op de gronden van Okinawa, op een milieuvriendelijke manier.  

  Koraal Calcium heeft een gunstige invloed op:
  * de zuurgraad van het bloed
  * vertraagt verzuring van de spieren bij sport
  * de opbouw van botten en het beenderstelsel
  * behoud van sterke botten en tanden
  * een normale bloeddruk

 • Laminine
 • Vitamine B12
 • Vitamine C